Om sikkerhedsnyheder

Hver eneste dag verden over stiger antallet af massetyverier af adgangskoder, hacking af databaser, og netbanksvindel. Kasperskys sikkerhedsnyheder giver nye oplysninger om sådanne forbrydelser og hjælper dig med at undgå situationer, hvor du kunne blive offer for hackere. Programmet analyserer oplysninger om de ressourcer, du besøger, og de programmer, du kører, for at sikre, at de sikkerhedsnyheder, du modtager, er særligt relevante for dig. Disse oplysninger anvendes kun til det formål at udvælge nyheder, der kan være vigtige eller interessante for dig.

Sikkerhedsnyheder vises i Meddelelsescenter sammen med andre nyheder fra Kaspersky. Meddelelser om sikkerhedsnyheder vises i meddelelsesområdet på proceslinjen. Meddelelsesvinduer indeholder nyhedsoverskrifter og en kort anvisning for løsning af problemet beskrevet i nyhederne.

Afhængigt af fareniveauet, kan nyheden være af følgende typer:

Hvis en meddelelse om sikkerhedsnyheder vises på skærmen, kan du fortsætte til den fulde ordlyd af nyhederne ved at klikke på knappen Detaljer i pop-up-vinduet eller du kan lukke pop-up-vinduet. Du kan se den fulde ordlyd af nyhederne til enhver tid ved at vælge de relevante nyheder i Meddelelsescenter-nyhedslisten.

Hvis du ikke ønsker at modtage sikkerhedsnyheder på en bestemt enhed, kan du deaktivere visning af nyheder. Hvis du ikke ønsker at modtage nyheder på nogen af dine enheder, kan du deaktivere modtagelsen af nyheder på My Kaspersky.

Sikkerhedsnyheder vises ikke i den første time af driften af programmet efter installering.